Behöver du hjälp? Ring oss på 0728 756 620

FAQ

Retur

Om du returnerar hela beställningen, kommer du att återbetalas det belopp som du betalade vid köpet, exkl. fraktavgift och faktura expeditionsavgif(Om du väljer fakturabetalning)

Kontakta oss på Kund@kidsland.se skicka beställningsnummer och namnet på varan du vill returnera, då kommer vi att skicka en returetikett (59kr) som du kan använda för att skicka tillbaka varan.
Att returnera med den förbetalda returfraktavin kostar 59 kr som sedan dras av från din återbetalning eller läggs på din faktura. Vill du så kan du på annat sätt själv ordna med retur till vår returadress Läs mer....
Alla produkter omfattas av köplagens regler om 24 månaders garanti. Garantin innebär att du som kund kan reklamera varan inom 24 månader efter köpet. Läs mer...
Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på Kidsland.se. Ange inga önskemål om byte i returpaketet, den önskade varan kan vara slutsåld när ditt paket kommer fram till oss. Med vår kostnadsfria leverans (gäller endast vid köp för minimumbeloppet 100 SEK) kan du få rätt storlek eller färg snabbast genom att lägga en ny beställning. När vi fått in din retur kommer vi att kreditera ditt konto. Läs mer...

Beställa

Råkade du beställa fel eller har du ångrat dig? Ingen fara! Så länge vi inte börjat packa varorna kan du ändra dig. Kontakta oss på Kund@kidsland.se eller tel. 0728 756 620
När du har gjort din beställning får du ett bekräftelsemejl. På ditt ”användarkonto” kan du också se aktuell status för din beställning. När beställningen skickas ut får du ett mejl med besked om detta.
Vi använder oss av SSL-kryptering, vilket innebär att dina uppgifter krypteras och inte kan läsas av någon annan än oss. Trots detta är det viktigaste skyddet för dig ditt eget lösenord. Lämna aldrig ut det till andra!

Leverans

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar inom Sverige. Alla varor finns på lager - så du kommer inte bli besviken. 
Leverans är gratis vid köp över 100 kr - I Sverige. Frakt kostar 39 kronor vid köp under 100 kr. Läs mer...
Vill du returnera något står vi för fraktkostnaderna. Det tillkommer alltså inga extra avgifter, du betalar bara varans pris. Då returen returnerats med vår förbetalda retursedel är det kostnadsfritt men väljer du att inte använda vår retursedel, står du själv för eventuella returkostnader. Läs mer...
När paketet levererats och kan hämtas ut får du en bekräftelse via e-post. Om du angett telefonnummer i kassan får du även ett SMS med den information du behöver för att hämta upp ditt paket.

Betalning

På Kidsland.se har du möjlighet att betala dina varor mot Faktura, Delfaktura och Kort. Läs mer
Så fort vi har kontrollerat din retur kommer pengarna för de returnerade varorna att återbetalas till dig.Har du använt kortbetalning som betalningssätt kommer pengarna för de returnerade varorna att återföras till ditt bankkonto. Om du har valt faktura som betalningssätt och väljer att returnera delar av din beställning betalar du helt enkelt in fakturans totalsumma minus summan av värdet för de produkter du valt att returnera. Vid en retur annulleras din faktura så fort du betalat in den eventuella mellanskillnaden och din retur har kontrollerats på vårt lager.

Om du returnerar hela beställningen, kommer du att återbetalas det belopp som du betalade vid köpet, exkl. fraktavgift och faktura expeditionsavgif(Om du väljer fakturabetalning)

Om du har en rabattkod kan du lösa in den i samband med att du väljer betalningssätt i kassan eller innan du bekräftar din beställning. Skriv in koden i fältet "Rabattkod" Kom ihåg att lösa in din rabattkod innan du slutför din beställning. Rabattkoder har en begränsad giltighetstid och du kan endast använda en rabattkod per beställning. De flesta rabattkoder kan också endast användas en gång och är därefter ogiltiga. Rabattkoder kan vara knutna till speciella märken, kategorier eller kampanjer. Rabattkoderna kan även ha ett lägsta beställningsvärde, villkoren för respektive rabattkod finns på kupongen eller i mejlet.